Urmărește-ne în Social Media

world music

Stema

Poster eveniment Stema

Trupa Stema va susține un concert la Grădina Urbană pe 26 august 2022. Ești invitat să participi la o seară plină de energie și muzică de calitate.

Bilete concert Stema la Grădina Urbană

  • Acces General în fața scenei - 74,17 lei
  • Acces General - 52,98 lei

Info acces:

  • Toate biletele puse în vânzare au loc la masă
  • Distribuirea locurilor la masă se face în funcție de categoria de bilete achiziționate (Vip – loc în fața scenei/ acces general – de la scenă către ieșire)
  • Toți spectatorii plătesc bilet indiferent de vârstă (excepție 0 - 3 ani)
  • Sunt permise animale de companie (dacă rămân sub supravegherea stăpânului)
  • Prețul biletului nu include consumația la masă
  • Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4 persoane. În cazul în care ați achiziționat 2 bilete, iar concertul se anunță sold out, există posibilitatea să stați la masa și cu alți spectatori

Stema este singura trupa din Romania care a dezvoltat stilul Surf împletit cu muzica lăutărească veche, rezultatul fiind o combinație nouă în care sonoritățile din filmele spaghetti western se împletesc cu întâmplări și personaje din mahalalele Bucureștiului, un carambol caleidoscopic desprins parcă din filmele lui Tarantino.

De la Ennio Morricone la Romica Puceanu, de la Dick Dale sau Radiohead la Florin Mitroi, Stema propune un drum nou prin hățișurile muzicii de mahala îmbinate cu psy-rockul intelectual sau post surf, creând o avangardă sonoră menită să propulseze ascultătorul în noi universuri.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 august 2022. Ref #149077

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.