Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Stelele Rockului Românesc la Arenele Romane

Raportează erori Data: sâmbătă, 26 aprilie 2014Ora de incepere: 20:00 Loc:
Arenele Romane,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

"Stelele Rockului Românesc" este un eveniment aflat la prima ediție, ce își propune să readucă pe scenă nume sonore din industria muzicală de profil. Acesta va avea loc pe 26 aprilie la Arenele Romane.

Line-up Stelele Rockului Românesc:

 • Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu (ex Iris),
 • Kempes (ex Cargo, Rezident Ex),
 • Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact),
 • Ovidiu Lipan Țăndărică (Pasărea Rock, Ex Phoenix),
 • Dan Iliescu (Timpuri Noi),
 • Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau 'gurita' (Krypton),
 • Victor Solomon & Florian Stoica (ex Conexiuni)
 • Trooper

Prețuri bilete la "Stelele Rockului Românesc" :

 • Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu
 • Categoria 2 – 50 lei – acces general
 • Normal Circle - 20 lei

Vezi mai multe știri și materiale despre Cristi MinculescuNuțu OlteanuOvidiu Ioncu KempesOvidiu Lipan Ţăndărică

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE