Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Stelele Rockului Românesc la Arenele Romane

Stelele Rockului Românesc Raportează erori Data: sâmbătă, 26 aprilie 2014Ora de incepere: 20:00 Loc:
Arenele Romane,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

"Stelele Rockului Românesc" este un eveniment aflat la prima ediție, ce își propune să readucă pe scenă nume sonore din industria muzicală de profil. Acesta va avea loc pe 26 aprilie la Arenele Romane.

Line-up Stelele Rockului Românesc:

 • Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu (ex Iris),
 • Kempes (ex Cargo, Rezident Ex),
 • Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact),
 • Ovidiu Lipan Țăndărică (Pasărea Rock, Ex Phoenix),
 • Dan Iliescu (Timpuri Noi),
 • Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau 'gurita' (Krypton),
 • Victor Solomon & Florian Stoica (ex Conexiuni)
 • Trooper

Prețuri bilete la "Stelele Rockului Românesc" :

 • Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu
 • Categoria 2 – 50 lei – acces general
 • Normal Circle - 20 lei

Vezi mai multe știri și materiale despre Cristi MinculescuNuțu OlteanuOvidiu Ioncu KempesOvidiu Lipan Ţăndărică

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE