Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Ștefan Hrușcă - Colinde tradiționale de Crăciun la Sala Palatului

Ștefan Hrușcă - Colinde tradiționale de Crăciun Raportează erori Data: luni, 15 decembrie 2014Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Organizator: Project Events
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cum niciun Crăciun nu este complet fără cântecele specifice Sărbătorilor de Iarnă, la mijlocul lunii decembrie Ștefan Hrușcă vine la Sala Palatului să ne colinde și să vestească sărbătoarea bucuriei.

Prețurile biletelor pentru concertul lui Ștefan Hrușcă din 15 decembrie 2014:

  • 175 lei (categoria VIP)
  • 150 lei (categoria 1)
  • 120 lei (categoria 2)
  • 90 lei (categoria 3)
  • 60 lei (categoria 4) - SOLD OUT

Hrușcă va reveni în țara natală pentru a le oferi românilor darul său și pentru a vesti pe cea mai frumoasa dintre sărbători. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București pe 15 decembrie 2014. Vor fi interpretate cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun: "Florile Dalbe", "Trei Păstori", "Afară Ninge Liniștit", "Linu-i Lin", "Sfântă-i Sara de Crăciun", dar și "Ruga Pentru Părinți".

Surprizele nu pot fi încă dezvăluite, însă concertul din 15 decembrie va fi diferit fata de cele de până acum. Pentru români, acest concert este o invitație a “Dascălului de colinde” (cum a fost supranumit Ștefan Hrușcă de către poetul George Tarnea) să prețuiască valorile și tradițiile autentice.

Florin Piersic este invitatul special al lui Stefan Hrusca, in concertul de colinde ce va avea loc pe 15 decembrie 2014 la Sala Palatului.  Chiar daca la inceputul acestui an a implinit 78 de ani, Florin Piersic este un artist cu sufletul tanar, el insusi declarand ca atunci cand urca pe scena, simte ca intinereste. „Fericirea mea este profesia mea, cea care mi-a daruit afectiunea publicului. 'Baile' mele de multime, fie ca sunt pe o scena de teatru sau pe un peron de gara, sunt in apele curate ale sinceritatii si afectiunii reciproce. Oamenii ma ajuta sa raman tanar. Ma incarc cu dragostea si iubirea oamenilor de pe strada, care ma opresc, ma saluta si vor sa faca poze cu mine. Ma simt bine printre oameni si imi iau energia de la ei'', marturiseste Florin Piersic.

Este cel mai frumos obicei creștinesc și românesc - de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceți asta și o să vă curățați și o să vă simțiți mult mai bine sufletește. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind”, declară Ștefan Hrușcă.

In afara de Bucuresti, turneul lui Stefan Hrusca va trece prin urmatoarele orase: Campulung Muscel, Pitesti, Buzau, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Botosani, Suceava, Brasov, Alba Iulia, Cugir, Zalau, Cluj Napoca, Arad, Timisoara, Roman, Iasi, Vaslui.

Vezi mai multe știri și materiale despre Ștefan Hrușcă

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE