Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Ștefan Bănică - "Te iubesc, femeie!"

Poster eveniment Ștefan Bănică - \"Te iubesc, femeie!\"

Ștefan Bănică sărbătorește și în acest an femeia printr-un concert acustic de excepție: "Te iubesc, femeie!". Evenimentul are loc pe 12 martie la Sala Radio din București.

Bilete concert Ștefan Bănică - "Te iubesc, femeie!"

  • VIP - 246,19 lei
  • Categoria 1 - 208,47 lei
  • Categoria 2 - 156,09 lei
  • Categoria 3 - 135,14 lei
  • Categoria 4 - 103,71 lei

"Te iubesc, femeie!" este un concert dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, dar nu numai. Este un altfel de concert, cu o atmosferă unică creată de cele mai frumoase cântece de dragoste, pentru toate vârstele, semnate Ștefan Bănică și reinterpretate în variantă acustică.

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun și concertele acustice din luna martie.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști români. A deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România. A lansat 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevarat brand în showbiz-ul românesc.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2023. Ref #152633

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.