Urmărește-ne în Social Media

rock

Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie!

Stefan Banica in concert la Cerbul de Aur 2019 pe 22 august Stefan Banica in concert la Cerbul de Aur 2019 pe 22 august │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Ștefan Bănică sărbătorește pe 5 martie, la Circul Metropolitan București, zece ani de la primul său concert acustic, dedicat Zilei Femeii - un deceniu de concerte acustice "Te iubesc, femeie!", susținute de Ștefan Bănică an de an în luna martie.

Bilete concert Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie!

  • VIP - 200 lei
  • Categoria 1 - 100 lei

Timp de 10 ani, Ștefan Bănică, alături de trupele sale, "Rock’n’Roll Band" și grupul vocal "The 50's", aduce în dar, în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, reinterpretate în variantă acustică. Ștefan Bănică își va încânta publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție, un eveniment de suflet, într-o atmosferă caldă și plină de emoție.

RECOMANDAREȘtefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit"

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. Cu albume vândute în sute de mii de exemplare și premiate cu Discuri de Aur și Platină, cu zeci de videoclipuri muzicale și peste 30 de roluri în film și teatru, artistul a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant. Cu un public variat, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 februarie 2020. Ref #131296

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.