Urmărește-ne în Social Media

rock

Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie!

Poster eveniment Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie!

Ștefan Bănică sărbătorește femeia pe 7 martie, la Circul Metropolitan București, printr-un concert acustic de excepție, care se va desfășura pentru al 14-lea an consecutiv.

Bilete concert Ștefan Bănică la Circul Metropolitan București

  • Categoria I - 200 lei
  • Categoria II - 100 lei

Ștefan Bănică, Rock'n'Roll Band și grupul vocal The 50'S vor aduce în dar, în mod special doamnelor și domnișoarelor, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul artistului, reinterpretate în varianta acustică.

Un eveniment de suflet, într-o atmosferă caldă și plină de emoție, Ștefan Bănică își va încânta publicul de toate vârstele, pentru că muzica bună unește generațiile. Iar acest lucru se vede în fiecare an la concertele sale, care se desfășoară cu casa închisă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 ianuarie 2024. Ref #157743

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.