Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Ștefan Bănică - Party in the Park

Poster eveniment Ștefan Bănică - Party in the Park

Ștefan Bănică alături de trupele sale, Rock’n’Roll Band & The 50’S, dar și cu invitați-surpriză, te invită pe 25 septembrie, la un concert live de excepție, în aer liber, la Teatrul de Vară Herăstrău. Va fi un show exploziv, pe ritmuri electrizante de rock’n’roll, cu multă energie și cu bucuria revederii într-un concert pentru toate generațiile.

Concert Ștefan Bănică la Teatrul de Vară Herăstrău

  • Acces General - 130 lei
  • Testare rapidă la intrare - 30 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ făcut la acces (30 ron), dar și celor vaccinați, cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 180 de zile și nu mai devreme de 15 zile.
  • Testele rapide sunt disponibile la acces și se pot face, contra cost, de către personal autorizat.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Daca vrei să petreci o seară de neuitat, profită de șansa de a fi alături de artistul tău favorit și participă împreună cu cei dragi la concertul toamnei în București. Vino să cânți și să dansezi alături de Ștefan Bănică și invitații săi speciali, într-o atmosferă relaxată, în aer liber.

"<<Party in the park>> e un concept muzical pe care vreau să-l începem în această perioadă în care o seară în parc poate fi petrecută într-o atmosferă relaxată, cu familia sau cu prietenii, unde vreau să cântăm, să dansăm, să râdem împreună și, timp de aproape două ore, să uitam de orice grijă. Abia aștept să ne revedem față în față pe 25 septembrie!",  a declarat Ștefan Bănică.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 august 2021. Ref #141889

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.