Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, world music

Ștefan Bănică - Concert de Crăciun 2023

Poster eveniment Ștefan Bănică - Concert de Crăciun 2023

Pe 16 decembrie 2023, la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca, are loc cea mai așteptată producție muzicală românească: Concertul Aniversar de Crăciun Ștefan Bănică - 20 de ani, un show impresionant de sunet, lumini și efecte grafice, ce aduce pe aceeași scenă magia Crăciunului, cele mai îndrăgite piese ale artistului și invitați speciali.

Bilete Ștefan Bănică - Concert de Crăciun la Cluj-Napoca

  • Premium Teren - 279 lei
  • VIP Teren - 219 lei
  • Categoria 1 - Teren - 189 lei
  • Categoria 1 - Tribună - 189 lei
  • Categoria 2 - Tribună - 159 lei
  • Categoria 3 - Tribună - 109 lei
  • Categoria 4 - Tribună - 99 lei - sold out

*la prețul biletelor se adăugă comisionul de emitere specific agenției de ticketing.

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează în luna decembrie 20 de ani de când se desfășoară la Sala Palatului din București. Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din ultima jumătate de secol.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține an de an un eveniment atât de complex. Concertele de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate. Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale - pop, rock, folk, folclor - zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai mari producții muzicale din România.

În fiecare an, invitati-surpriză urcă pe scenă alături de Ștefan Bănică: de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu si Paul Ciuci la Paula Seling și Alina Eremia, de la Nicolae Botgros și Orchestra "Lăutarii" din Chișinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminița Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurențiu Cazan la 3 Sud Est și Liviu Teodorescu.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2023. Ref #154246

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.