Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, world music

Ștefan Bănică - Concert de Crăciun 2023

Poster eveniment Ștefan Bănică - Concert de Crăciun 2023

Pe 16 decembrie 2023, la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca, are loc cea mai așteptată producție muzicală românească: Concertul Aniversar de Crăciun Ștefan Bănică - 20 de ani, un show impresionant de sunet, lumini și efecte grafice, ce aduce pe aceeași scenă magia Crăciunului, cele mai îndrăgite piese ale artistului și invitați speciali.

Bilete Ștefan Bănică - Concert de Crăciun la Cluj-Napoca

  • Premium Teren - 279 lei
  • VIP Teren - 219 lei
  • Categoria 1 - Teren - 189 lei
  • Categoria 1 - Tribună - 189 lei
  • Categoria 2 - Tribună - 159 lei
  • Categoria 3 - Tribună - 109 lei
  • Categoria 4 - Tribună - 99 lei - sold out

*la prețul biletelor se adăugă comisionul de emitere specific agenției de ticketing.

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează în luna decembrie 20 de ani de când se desfășoară la Sala Palatului din București. Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din ultima jumătate de secol.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține an de an un eveniment atât de complex. Concertele de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate. Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale - pop, rock, folk, folclor - zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai mari producții muzicale din România.

În fiecare an, invitati-surpriză urcă pe scenă alături de Ștefan Bănică: de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu si Paul Ciuci la Paula Seling și Alina Eremia, de la Nicolae Botgros și Orchestra "Lăutarii" din Chișinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminița Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurențiu Cazan la 3 Sud Est și Liviu Teodorescu.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2023. Ref #154246

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.