Urmărește-ne în Social Media

Stand Up Comedy: Vio, Costel, Alex Mocanu, Drăcea și Băra

Poster eveniment Stand Up Comedy: Vio, Costel, Alex Mocanu, Drăcea și Băra

Pe 5 noiembrie, Vio, Costel, Alex Mocanu, Bogdan Drăcea și Victor Băra vin la Berăria H, cu un show de stand up comedy de neratat.

Bilete Stand Up Comedy: Vio, Costel, Alex Mocanu, Drăcea și Băra

  • Categoria A (în fața scenei cu loc la masă) - 50 lei
  • Categoria B (acces general cu loc la masă) - 30 lei
  • Categoria C (părțile laterale cu loc la masă) - 20 lei

Vio, Costel, Alex Mocanu, Bogdan Drăcea și Victor Băra vin puși pe glume și gata să distreze toți cetățenii Orașului cu Chef de Viață - Berăria H.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 octombrie 2019. Ref #128341

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.