Urmărește-ne în Social Media

Stand Up cu Badea, Bordea și Micutzu - Stricăm o generație

Poster eveniment Stand Up cu Badea, Bordea și Micutzu - Stricăm o generație

BadeaBordea și Micutzu aduc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 11 octombrie 2018, un show nou de stand up comedy: "Stricăm o generație".

Bilete Stand Up Badea, Bordea și Micutzu la Cluj-Napoca

  • VIP - 119 lei
  • Categoria 1 - 100 lei
  • Categoria 2 (presale) - 60 lei
  • Categoria 3 - 50 lei - SOLD OUT
  • Categoria 4 (presale) - 33 lei - SOLD OUT
  • Categoria 0 (locuri cu vizibilitate limitată) - 60 lei

Absolventi ai UNATC, Dan Badea, Catalin Bordea și Cosmin Nedelcu Micutzu au ales în urmă cu aproape 10 ani să se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îți scrii textul și ești foarte aproape de interacțiunea directă cu publicul.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comedianții reușind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiștilor din zona muzicii pop rock, iar Badea, Bordea și Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în țara noastră.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 octombrie 2018. Ref #116016

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.