Urmărește-ne în Social Media

Spotlight Festival 2023

Poster eveniment Spotlight Festival 2023

Cea de-a şaptea ediţie a festivalul Spotlight are loc în perioada 21-23 aprilie 2023, în spații de pe Calea Victoriei şi la ARCUB - Hanul Gabroveni. Evenimentul din acest an se numeşte Geometry of the City şi îşi propune să transforme geometria oraşului prin trei zile de spectacole de lumină, culoare şi sunet. Astfel, între 21 şi 23 aprilie, clădiri celebre din Bucureşti prind viaţă prin videomapping, locuri emblematice sunt populate de instalaţii multimedia, iar statuile oraşului sunt animate prin proiecţii de light art.

Accesul este gratuit

În weekendul 21-23 aprilie 2023, Spotlight invită publicul să exploreze un oraş reinventat de arta new media prin zeci de instalaţii şi proiecţii de light-art pe Calea Victoriei şi la ARCUB - Hanul Gabroveni. De la statuia lui Mihai Eminescu din parcul Ateneului transformată într-un joc vizual, la Palatul Telefoanelor escaladat de personaje ilustrate, la Teatrul Odeon devenit teren de joacă sau parcul Kretzulescu devenit o grădină de flori din lumină, Spotlight - Geometry of the City a pregătit pentru bucureşteni o aventură vizuală spectaculoasă. Traseul Spotlight din acest an începe de la intersecţia Calea Victoriei cu strada Piaţa Amzei şi continuă de-a lungul acesteia până la Cercul Militar, cu o ultimă oprire în Centrul Vechi, la ARCUB - Hanul Gabroveni.

Programul Spotlight - Geometry of the City 2023 | 21-23 aprilie 2023

Programul Spotlight începe, în fiecare zi de festival, de la ora 19:30 și se încheie la ora 23:00.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 aprilie 2023. Ref #153178

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.