Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Spitalul de Urgență

Poster eveniment Spitalul de Urgență

UPDATE: Concertul a fost ANULAT!

Spitalul de Urgență va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 24 mai 2023. Ești invitat să asculți live cele mai apreciate piese ale trupei.

Bilete concert Spitalul de Urgență la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă, în fața scenei) - 96,65 lei
  • Acces General (loc la masă, în sală) - 76,05 lei
  • Fără loc (în picioare) - 76,05 lei

Spitalul de Urgență, una dintre cele mai cunoscute trupe românești, este un proiectul rock-etno înființat de Dan Helciug. În anul 2000, a lansat primul material, EP-ul "Trăiască Berea!" cu care au lovit din plin piața muzicală și au devenit cunoscuți. Un an mai târziu lansează și primul album, intitulat "Să Cânte Muzica!", în același stil care i-a consacrat. Cele două single-uri -"Bici My Mother" și "Prietenii" au cunoscut același succes ca și piesa "Trăiască Berea" și se cântau la toate petrecerile. Câteva luni mai târziu, formația Spitalul De Urgență lansează un nou single "Ori La Bal Ori La Spital" , ca avanpremieră a albumului "Spitalomania".

În anii următori a prezentat ascultătorilor albumele "Stupefiant", "Alcool Rafinat", "FPS" sau "Bua Bua".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 aprilie 2023. Ref #152559

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.