Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Spitalul de Urgență

Poster eveniment Spitalul de Urgență
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  sâmbătă, 20 august 2022
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  19:00:00
 • Tip locație
  Restaurante
 • Loc
  Grădina Urbană,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

UPDATE: Concertul a fost ANULAT!

Pe 20 august, Dan Helciug vine la Grădina Urbană, alături de Spitalul de Urgență, în formula unplugged, pentru o seară plină de energie, muzică și good vibes. Piesele pe care sigur vrei să le asculți și să le cânți, mâncarea delicioasă și băuturi din cele mai diverse pregătite cu grijă și pasiune vor fi ingredientele unei seri perfecte.

Bilete concert Spitalul de Urgență la Grădina Urbană

 • Acces General - 50 lei

Spitalul de Urgență este o formație înființată în anul 2000, în București, când Dan Helciug, fondatorul și "motorul" trupei, l-a întâlnit pe culoarele Facultății de Teatru din București pe Vali Crăciunescu. Ei s-au împrietenit și au început să cânte împreună. Apoi i-au cooptat pe Adrian Chepa, Vladimir Sergheev și Viorel Preda și au luat numele de Spitalul de Urgență.

În anul 2000, lansează primul lor material, EP-ul "Trăiască Berea!" cu care au lovit din plin piața muzicală și au devenit cunoscuți. Un an mai târziu lansează și primul album, intitulat "Să Cânte Muzica!", în același stil care i-a consacrat. Cele două single-uri -"Bici My Mother" și "Prietenii" au cunoscut același succes ca și piesa "Trăiască Berea" și se cântau la toate petrecerile.  Câteva luni mai târziu, formația Spitalul De Urgență lansează un nou single "Ori La Bal Ori La Spital" , ca avanpremieră a albumului Spitalomania.

Anul 2004 a adus încă un album în discografia formației, intitulat "Stupefiant". Lansarea discului a avut loc pe data de 5 iunie 2004, printr-un concert în aer liber care s-a desfășurat la intrarea în Parcul Herastrău. Imediat după acest eveniment, are loc ruptura dintre trupa și Vali Crăciunescu. Deși inițial acordeonistul a declarat că părăsește trupa pentru a emigra în Vest, în cele din urmă, acesta a decis să înceapă o carieră solo.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 august 2022. Ref #148431

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.