Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Lacul Lebedelor - The Imperial Ice Stars la Sala Palatului

Raportează erori Data: miercuri, 20 februarie 2013Ora de incepere: 16:00 Loc:
Sala Palatului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Deşi iniţial organizatorii programaseră o singură reprezentaţie – pe data de 2 februarie, ca urmare a vânzărilor foarte mari şi a solicitărilor fanilor care doreau bilete la categorii de preţ epuizate, spectacolul va avea două reprezentaţii. Întrucât pe 2 februarie nu era posibilă susţinerea a doua spectacole, organizatorii au decis să schimbe data. Cele doua reprezentaţii vor avea loc pe 20 februarie, de la ora 16:00 şi de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti.

The Imperial Ice Stars, trupa de balet care a performat în fața a peste 4 milioane de oameni, pe cinci continente, înscrie Bucureștiul pentru prima oară pe harta evenimentelor lor! The Imperial Stars a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall și Sadler's Wells Theatre în Londra, până la Esplanade Theatre în Singapore și Montreal's Place des Artes.

Coregrafia inovativă și spectacolul de primă clasa sunt doar două dintre argumentele care recomandă acest show grandios. Flăcări pe gheață și jocuri de lumini însoțesc balerinii care au câștigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii. Dintre aceștia fac parte Evgeny Platov, dublu campion olimpic și de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastică și perechea Albena Denkova și Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai multi ani la patinaj. Impreuna vor duce spectacolul catre noi culmi, transformand Lacul Lebedelor intr-un dans in care pasii si figurile sunt parca rupte din alta lume. Nu vor lipsi salturile care i-au făcut campioni pe balerini, acrobații care în mod normal își au locul într-un campionat olimpic; toate acestea într-un decor în care se împletesc jocuri de lumini, efecte speciale care includ zbor, foc pe gheață, zăpadă, ploaie... dar și magie sau proiecții care vor purta fiecare spectator în lumea prințeselor din Rusia.

Fondată în 2004, The Imperial Ice Stars a reușit ca doar în câțiva ani să devină una dintre cele mai celebre din lume și mai mult de atât, a reușit ca prin dansul inovator să dea o altă interpretare muzicii și baletului clasic, aducându-i o stralucire pe care creatorii originali nu și-au imaginat-o niciodată.

The Imperial Ice Stars va veni pentru prima oara în România și promite un show grandios, un spectacol unic.

Prețurile biletelor la spectacolul Lacul Lebedelor:

  • Categoria VIP - 300 lei
  • Categoria 1 - 250 lei
  • Categoria 2 - 200 lei
  • Categoria 3 - 150 lei
  • Categoria 4 - 100 lei

Imperial Ice Stars - Lacul Lebedelor

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE