Urmărește-ne în Social Media

rock

Speak Floyd- Aniversare 40 de ani - "The Wall"

Poster eveniment Speak Floyd- Aniversare 40 de ani - \"The Wall\"
 • Data
  sâmbătă, 11 ianuarie 2020
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Hard Rock Cafe,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Deoarece pe 30 noiembrie 2019 s-au împlinit 40 de ani de la lansarea dublului album Pink Floyd, "The Wall", trupa tribut Speak Floyd va susține un show aniversar la Hard Rock Cafe pe 11 ianuarie 2020, de la ora 20:00. Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiecții produse special de artistul clujean Călin Chiorean care este și cel care a creat visual ID și brandingul Speak Floyd.

Bilete Speak Floyd- Aniversare 40 de ani - "The Wall"

 • Presale - 55 lei

Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe. Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații. Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania s-au hotărât în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect. În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

Pe parcursul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de "concert concept" în care și-au propus să interpreteze albumele de referință ale Pink Floyd exact la modul cum există în original. Astfel, în 2016 are loc prezentarea "Welcome to the Machine Tour"- replică fidela a albumului "Wish you were here", concert înregistrat de TVR Cluj și intens promovat. Apoi, pe 1 martie 2018, exact la 45 de ani de la lansarea albumului "The Dark Side of the Moon", Speak Floyd lansează proiectul omonim.

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și de ce nu, și din alte țări.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 decembrie 2019. Ref #129998

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.