Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Spărgătorul de Nuci 3D la Sala Palatului

Raportează erori

ACEST EVENIMENT A FOST ANULAT

Data: miercuri, 3 aprilie 2019Ora de incepere: 19:30 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

UPDATE: Spectacolul de balet clasic rusesc cu decoruri 3D, "Spărgătorul de Nuci", produs de compania Russian Multimedia Ballet Theatre din Moscova, ce urma să aibă loc pe data de 3 aprilie la Sala Palatului din București, a fost anulat.

Motivul îl constituie faptul că promoterul principal al turneului a anulat turneul de 5 spectacole din Bulgaria, făcând imposibilă organizarea unui singur spectacol în România. Cei care și-au achiziționat bilete, își vor primi integral contravaloarea acestora.

Compania Russian Multimedia Ballet Theatre prezintă, în premieră pentru România, spectacolul clasic de balet "Spărgătorul de Nuci" într-un decor 3D care folosește ultima generație a tehnologiei de animație. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului pe 3 aprilie 2019, de la ora 19:30.

Click: Bilete Spărgătorul de Nuci la Sala Palatului

  • Categoria I - 300 lei
  • Categoria II - 250 lei

Spectacolul este pus în scenă prin utilizarea într-un mod exemplar al coregrafiei clasice, parțial schimbată pentru o interacțiune adecvată cu conținutul multimedia, astfel încât acțiunea are loc atât pe scenă, cât și pe ecranele de proiecție care înlocuiesc decorul static.

Cei 30 de balerini, selectați pentru proiect din cele mai prestigioase teatre de balet din Rusia, dansează pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski într-un decor virtual, aproape ireal, realizat cu ajutorul ultimei tehnologii grafice și de animație 3D flash. Personajele apar mai întâi ca proiecție 3D pe scenă, virtual, apoi devin reale, vii, întruchipate de către balerini, într-o continuă mișcare.

Compania Russian Multimedia Ballet Theatre a fost înființată la Moscova în anul 2012, din fonduri private, cu scopul de a atrage atenția asupra spectacolului clasic prin folosirea ultimelor tehnologii multimedia în producția de teatru și balet. Artiștii selectați să joace în spectacolele cu scenografie 3D sunt artiști cu multă experiență pe scenele celor mai renumite teatre clasice din Rusia și pregătesc reprezentațiile sub îndrumarea unor maeștri ruși și experți străini.

Datorită succesului avut în turneele internaționale și a tot mai multor solicitări de a evolua cu spectacolele de balet multimedia pe marile scene ale lumii, membrii Russian Multimedia Ballet Theatre și-au diversificat repertoriul, introducând în agendă, alături de "Spărgătorul de Nuci", operele "Lacul Lebedelor" și "Giselle" și au în pregătire și alte capodopere ale baletului mondial.

Cumpără bilete online:

Calendar concerte

<< feb. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE