Urmărește-ne în Social Media

clasica

Spărgătorul de Nuci

Poster eveniment Spărgătorul de Nuci

După succesul răsunător al poveștii Lebedelor în miez de iarnă, prestigioasa trupă de balet rusesc din Sankt Petersburg va reveni și anul acesta în România pentru a oferi publicului un nou spectacol inedit. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca pe 9 septembrie 2022.

Bilete spectacol Spărgătorul de Nuci la Cluj

  • Categoria 1 - 162 lei
  • Categoria 2 - 129 lei

Reguli de acces:

  • Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfășurării acestuia.
  • Este interzis accesul cu: sticle, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale.

"Spărgătorul de Nuci" de Piotr Ilici Ceaikovski este o reprezentație mirifică, care ne duce în lumea basmelor, a copilăriei și desigur, a dulciurilor. Pornim împreună cu micuța Clara în călătoria către "Castelul trandafirilor din Împărăția dulciurilor", plutim pe muzica "Valsului Florilor" și îi ajutăm pe artiștii ruși, cu ropote de aplauze, să treacă cu bine peste toate peripețiile personajelor din basm.

Costumele magice, decorul unic realizat cu multă migală, coregrafia spectaculoasă și performanța de neuitat a bine-cunoscutelor stele ale baletului rusesc sunt doar câteva motive pentru care nu trebuie să ratați să trăiți una dintre cele mai intense povești ale tuturor timpurilor.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 noiembrie 2021. Ref #142762

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.