Urmărește-ne în Social Media

clasica

Spărgătorul de Nuci

Poster eveniment Spărgătorul de Nuci

Baletul Spărgătorul de Nuci de Piotr Ilici Ceaikovski este o poartă către lumea basmelor, a copilăriei și, desigur, a dulciurilor. Micuța Clara pornește în călătoria către Împărăția dulciurilor, iar publicul o va ghida prin aplauze să treacă cu bine peste toate peripețiile.

Spectacolul „Spărgătorul de Nuci” este programat pe 26 noiembrie atât la ora 11:00, cât și de la ora 17:00  în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Coregrafia spectacolului este semnată de Cătălin Caracaș.

Bilete la spectacolul Spargatorul de Nuci

  • Vip - 90,00 RON
  • Categoria 1 -  70,00 RON
  • Categoria 2 - 60,00 RON
  • Categoria 3 - 40,00 RON
  • Categoria 4 - 30,00 RON
  • În spatele Cortinei - Tur după spectacol - 20,00 RON

Verificați disponibilitatea și ora spectacolului dorit pe platforma de comandă. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.  Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice. 

Spectacolul are o durată de 60 minute. După începerea show-ului, accesul în sală este interzis. Vârsta minimă a copiilor este de 3 ani.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să apelați la: 021.220.22.47.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 octombrie 2022. Ref #150793

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.