Urmărește-ne în Social Media

electronica, r&b, jazz, reggae

Sonor 3: MOONLIGHT BREAKFAST| Basska| K-lu

 • Data
  sâmbătă, 21 februarie 2015
 • Ora de începere
  20:00
 • Acces
  Bilete in avans
Afiș Sonor 3: Moonlight Breakfast, Basska, K-lu 21 februarie 2015

Sonor a ajuns de această dată la a treia ediție și aduce pe listă alte trei nume, precum Moonlight Breakfast, Basska și K-lu. Aceștia vor concerta pe 21 Februarie 2015, la World Trade Center, începând cu ora 20:00.

Bilete Sonor 3: MOONLIGHT BREAKFAST| Basska| K-lu

 • 40, 00 RON

Moonlight Breakfast revin cu primul concert în București, după o pauza de un an. Așteptarea este cu atât mai mare când știm că artiștii ne pregătesc un show de zile mari și faptul că ne vor cânta în premieră 5 piese de pe următorul album. Încă de la apariția pe piața muzicală românească cât și internațional, Moonlight Breakfast sunt în continuă ascensiune. 2014 a fost un an foarte bun pentru ei, de menționat fiind faptul că au semnat și lansat “Shout” alături de Motor Entertainment Germania, sunt in top air played tracks pe FM in Germania și au fost recomandați de leading media din Marea Britanie și Olanda pentru Eurosonic.

Al doilea nume de pe afiș este Basska, care nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2013 în București din 5 foști membri ai trupei East Roots (Mihai Para - baterie, Laur Iftene - bass si sitar, Cristian Scurtu - chitara, Adelin Dragu - percutie) carora li s-au alaturat Theo “Vapor”, Radu Cotfas – voce si Codin Oraseanu – productie si sunet. Basska îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale precum electronică, reggae și ska. În 2014 Basska a pornit într-un turneu național de promovare, pe parcursul anului participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In-Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fan Fest sau Colors of Cluj. Anul acesta ne pregătesc noi surprize, prima dintre ele fiind chiar participarea în cadrul SONOR 3!

Cel de al 3 lea invitat este unul cu totul special! K-lu este prezent pe scena muzicii electronice încă din 2005 promovând genuri muzicale precum: funk, hip hop și breaks . Stilul său este unic datorită tehnicilor pe care le folosește, precum turntablismul, dar și pentru faptul că seturile sale sunt foarte dinamice, presărate cu momente amuzante ce întrețin foarte bine atmosfera. Totodată K-lu face parte și din mai multe proiecte și trupe cu care a concertat în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timișoara sau în afara țării. Un plus de noutate îl reprezintă show-urile audio- video precum si apariția primului său album intitulat ''Chestii, socoteli''.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 februarie 2015. Ref #76049

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.