Urmărește-ne în Social Media

electronica, rap

SONOR

Poster eveniment SONOR

Aniversarea a trei ani de SONOR va fi sărbătorită printr-o nouă ediție ce va avea loc la Arenele Romane pe 30 septembrie 2017.

Bilete festival SONOR la Arenele Romane

  • Acces General - 45 lei

Primii artiști anunțați până acum sunt Subcarpați, Macanache și K-lu.

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică independentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect "născut" pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primului albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi; o combinație eclectică prin care publicul este reoxigenat cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Macanache, sau "poetul derbedeu", cum i se mai spune, este un MC din București, originar din cartierul Titan. Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan. Single-ul de debut, "Ăsta sunt eu", a fost lansat în 2015, urmând apoi piese ca ”În fiecare zi”, ”Șefu”, ”O joacă de copii”. Stilul său este relaxat și sincer, cu accente de limbaj vulgar, pe un ton ironic educativ.

K-lu este un dj și producător din Timișoara prezent pe scena electronică încă din anul 2005 promovând genuri muzicale ca funk, hip-hop și breaks.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 septembrie 2017. Ref #102682

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.