Urmărește-ne în Social Media

rock

SongPanda by Oigăn

 • Data
  luni, 23 octombrie 2023 - marți, 24 octombrie 2023
 • Ora de începere
  12:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  12:00:00
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial
Poster eveniment SongPanda by Oigăn

Oigăn și agenția BandBook lansează inițiativa SongPanda, prin care doritorii pot cumpăra pachete muzicale online, care vor fi, mai apoi, cântate în casele clienților pe 21 și pe 22 octombrie. Ca un adevărat erou urban, Oigăn va veni pe bicicletă cu chitara în spate, gata să învie atmosfera oricărui cămin.

Bilete SongPanda by Oigăn

 • Pachet 3 cântece - 100 lei (+taxe)
 • Pachet 5 cântece - 150 lei (+taxe)

Mecanica inițiativei este simplă: Doritorii pot achiziționa pachetul muzical dorit până pe 20 octombrie, ora 17:59, iar apoi ei vor fi contactați de echipa BandBook pe 21 și 22 octombrie pentru a stabili data, ora și coordonatele livrării. Oigăn va veni la ei pe 23 și 24 octombrie, pentru a finaliza comanda.

Oigăn cântă în Kumm, Robin & the Backstabbers și Moon Museum. El a lansat de curând "Antimaterie", un album solo doldora de colaborări, chitare acustice și beat-uri electro.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 octombrie 2023. Ref #156463

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.