Urmărește-ne în Social Media

rock

Sonata Arctica

Poster eveniment Sonata Arctica

Sonata Arctica revine în România cu un concert ce va avea loc pe 21 noiembrie 2022 în Club Quantic. În deschidere vor cânta suedezii de la Eleine.

Bilete concert Sonata Arctica în Quantic

  • Primele 100 de bilete - 79 lei
  • Următoarele 200 de bilete - 89 lei
  • Presale - 99 lei
  • La intrare - 120 lei

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 5 lei.

**Se pun în vânzare doar 800 de bilete.

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formații nordice, în momentul de față având un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse în 1995, trupa fiind cunoscută atunci sub numele de Tricky Beans, iar ulterior Tricky Means.

În 1999, trupa a devenit Sonata Arctica, iar în același an a lansat albumul de debut "Ecliptica". În cei 20 de ani de activitate, formația a avut turnee alături de nume precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.

În toamna lui 2019, Sonata Arctica a lansat cel mai recent material de studio intitulat "Talviyo", ce se traduce prin "Noapte de Iarna". Discul a intrat in topurile muzicale în țări ca Finlanda, Germania sau Franța.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 noiembrie 2021. Ref #138811

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.