Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Sonata Arctica la Form Space Club

Raportează erori Data: vineri, 22 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Form Space Club,
Cluj-Napoca 96621
Organizator: Metalhead
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Sonata Arctica se reîntoarce în România pe 22 noiembrie la Form Space, iar alături de celebra formație din Finlanda vor mai urca pe scenă Edge of Paradise și Temple Balls.

Bilete concert Sonata Arctica la Form Space

  • Earlybird - 89 lei
  • Presale - 109 lei
  • La intrare - 120 lei

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formații nordice cu nouă albume la activ, urmând ca anul acesta să fie lansat al 10-lea material discografic. Bazele trupei au fost puse în 1995, formația fiind cunoscută atunci sub numele de Tricky Beans, iar ulterior Tricky Means. În 1999, trupa a devenit Sonata Arctica, iar în același an au lansat albumul de debut "Ecliptica". În cei 20 de ani de activitate, formația a avut turnee alături de formații precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.
Toamna acestui an va aduce un nou material de studio semnat Sonata Arctica, intitulat "Talviyo" ce se traduce prin "Noapte de Iarnă". Acesta va fi lansat pe 6 septembrie.

Edge of Paradise vine din Los Angeles, luând naștere în 2011. Carismatica solistă, Margarita Monet, este cea care a pus bazele formației alături de chitaristul Dave Bates. Din 2011 până în prezent, Edge of Paradise a împărțit scena cu nume importante precum Kamelot, Chris Broderick de la Megadeth, Dave Lombardo sau Michael Angelo Batio.

Temple Balls are 10 ani de activitate și vine, la fel ca Sonata Arctica, din Finlanda. Abordează un hard rock clasic cu varii influențe. De-a lungul timpului a deschis concertele unor trupe precum Queen, Deep Purple sau Uriah Heep.

Vezi mai multe știri și materiale despre Sonata Arctica

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE