Urmărește-ne în Social Media

rock

Sonata Arctica

Poster eveniment Sonata Arctica

Sonata Arctica se reîntoarce în România pe 22 noiembrie la Form Space, iar alături de celebra formație din Finlanda vor mai urca pe scenă Edge of Paradise și Temple Balls.

Bilete concert Sonata Arctica la Form Space

  • Earlybird - 89 lei
  • Presale - 109 lei
  • La intrare - 120 lei

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formații nordice cu nouă albume la activ, urmând ca anul acesta să fie lansat al 10-lea material discografic. Bazele trupei au fost puse în 1995, formația fiind cunoscută atunci sub numele de Tricky Beans, iar ulterior Tricky Means. În 1999, trupa a devenit Sonata Arctica, iar în același an au lansat albumul de debut "Ecliptica". În cei 20 de ani de activitate, formația a avut turnee alături de formații precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.
Toamna acestui an va aduce un nou material de studio semnat Sonata Arctica, intitulat "Talviyo" ce se traduce prin "Noapte de Iarnă". Acesta va fi lansat pe 6 septembrie.

Edge of Paradise vine din Los Angeles, luând naștere în 2011. Carismatica solistă, Margarita Monet, este cea care a pus bazele formației alături de chitaristul Dave Bates. Din 2011 până în prezent, Edge of Paradise a împărțit scena cu nume importante precum Kamelot, Chris Broderick de la Megadeth, Dave Lombardo sau Michael Angelo Batio.

Temple Balls are 10 ani de activitate și vine, la fel ca Sonata Arctica, din Finlanda. Abordează un hard rock clasic cu varii influențe. De-a lungul timpului a deschis concertele unor trupe precum Queen, Deep Purple sau Uriah Heep.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iulie 2019. Ref #125803

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.