Urmărește-ne în Social Media

rock

Solstafir

Poster eveniment Solstafir

Trupa islandeză Solstafir va susține un concert la Form Space din Cluj-Napoca pe 30 august 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert Solstafir la Form Space

  • earlybird - primele 100 de bilete - 89 lei
  • presale - următoarele 200 de bilete - 99 lei
  • sale - 119 lei
  • la acces - 130 lei

*la prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Solstafir este un proiect post-metal/progressive cu o activitate de aproape 3 decenii pe scena muzicală din Islanda. Numele trupei este derivat din simbolistica razelor crepusculare ale soarelui, iar muzica este un amestec hipnotizant de sonorități atipice întregite vizual cu peisaje islandeze care îți taie răsuflarea.

Muzica trupei Solstafir a fost capturata în șase albume de studio, cel mai recent material fiind "Endless Twilight of Codependent Love", lansat în toamna anului 2020. Grupul islandez a cunoscut succesul internațional după ce a oferit publicului două discuri extrem de apreciate, "Kold" (2009) și "Svartir Sandar"(2011).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2022. Ref #145194

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.