Urmărește-ne în Social Media

rock

Soen

Poster eveniment Soen

UPDATE: Evenimentul de la Cluj a fost ANULAT. Concertul de la București va avea loc în data de 18.05.2022, așa cum a fost anunțat, astfel cei care au achiziționat bilete pentru concertul Soen de la Cluj-Napoca și doresc să participe la concertul Soen de la București o pot face prezentând la acces biletul achiziționat pentru evenimentul de la Cluj-Napoca. Celelalte bilete vor fi rambursate automat începând cu data de 20 mai 2022.

Pe 17 mai 2022, trupa suedeză Soen va susține un concert în Form Space, în cadrul "Imperial European Tour 2022". Turneul promovează cel mai nou produs discografic al trupei, intitulat "Imperial", material lansat în ianuarie 2021.

Bilete concert Soen la Form Space

  • Early Bird Ticket: 69 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete)
  • Presale Ticket: 79 lei (preț redus până la data de 17.05.2022)
  • Normal Ticket: 85 lei (în ziua evenimentului)

*taxă de procesare: 6 lei / bilet.

Info acces:

  • Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
  • Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Dacă la început a fost privit ca "noul proiect al fostului baterist Opeth", Martin Lopez, a fost suficient ca Soen să lanseze primele piese pentru a ne lămuri că avem de-a face cu o entitate artistică nouă şi surprinzătoare. Influenţele nu au venit, aşa cum se aştepta multă lume, din zona metal-ului extrem, ci dinspre poate cel mai atipic grup progresiv, Tool. De altfel, suedezii nu au negat niciodată apropierea de trupa din Los Angeles, dar, de la un album la altul, şi-au construit o identitate originală şi inconfundabilă.

Soen înseamnă Martin Lopez (tobe, percuție), Joel Ekelöf (voce), Lars Åhlund (claviaturi), Cody Ford (chitară) și Oleksii "Zlatoyar" Kobel (bass).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #140742

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.