Urmărește-ne în Social Media

rock

Smokie

Concert Smokie la Sala Palatului pe 2 martie 2013

Trupa Smokie revine în România pentru a susține un concert la Timișoara pe 19 mai 2016, de la ora 20.

Bilete concert Smokie - Timișoara 2016

  • Categoria VIP - 400 lei
  • Categoria I - 300 lei
  • Categoria II - 200 lei
  • Categoria III - 100 de lei

Trupa britanică Smokie a fost înființată în 1964, cunoscând succesul în 1975 graţie celui de-al doilea album al său, "Changing All the Time". Printre hiturile formației se regăsesc piesele "If You Think You Know How to Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone" și "Living Next Door to Alice".

Din componența de la începuturi, doar basistul Terry Uttley mai cântă în formula actuală. Solistul Mike Craft interpretează hiturile lansate inițial cu Chris Norman pe post de vocalist.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 februarie 2016. Ref #87019

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.