Urmărește-ne în Social Media

rap

IN THE HOOD - Smokepurpp

Poster eveniment IN THE HOOD - Smokepurpp

Unul dintre cei mai în voga artiști de trap din America, Smokepurpp, al cărui hit "Audi" a avut un succes răsunător pe toate platformele de streaming, vine la București, la Arenele Romane, pe 10 iunie. Acesta va susține un concert în cadrul evenimentului IN THE HOOD, un festival de muzica trap și hip hop, aflat la prima ediție.

Bilete concert Smokepurpp la Arenele Romane

  • Acces General (earlybird) - 95,36 lei
  • Meet & Greet Smokepurpp - 529,75 lei
  • Meet & Greet Connect-R - 317,85 lei
  • Meet & Greet Shift - 211,9 lei
  • Meet & Greet Johny Romano - 211,9 lei

Pe scena, alături de Smokepurpp, invitații speciali sunt Richie Wess & Young Dred, iar din lineup-ul IN THE HOOD vor face parte și Connect-R, Shift, Johny Romano, Horace și mulți alții.

Smokepurpp este un rapper, cântăreț, compozitor și producător american, originar din Chicago, Illinois, cunoscut și sub numele de Lil Purpp. Printre piesele sale cu milioane de vizualizări și difuzate la nivel mondial se numără: Nephew ft. Lil Pump, Off My Chest feat. Lil Pump, Double feat. NLE Choppa, DELILAH, Audi.

Cântărețul și-a lansat albumul de debut - "Deadstar”" - în 2017, iar mixtape-ul lui a urcat foarte repede în topul Billboard 200 de albume.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 mai 2022. Ref #147206

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.