Urmărește-ne în Social Media

pop

Smiley

Poster eveniment Smiley

După concerte de succes susținute în România, Smiley își duce muzica peste hotare. Artistul va susține un concert la Restaurant Golden din Graz (Austria) pe 16 februarie 2019.

Bilete concert Smiley în Austria

  • Categoria A - 80 euro
  • Categoria B - 65 euro
  • Categoria C - 40 euro
  • Meet & Greet (supliment valabil doar cu bilet achiziționat) - 100 euro

Va fi un concert cu momente artistice spectaculoase, cu povești dincolo de muzică și show. Artistul va cânta cele mai populare piese din întreaga sa cariera solo pe note din prezent, alături de hit-urile celui mai recent album – "Confesiune".

RECOMANDARE: Smiley: "Sunt pasionat și pasional. Cred că sunt și competitiv"

Smiley a cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins poziţii fruntașe în topurile muzicale.

În 2018, Smiley a făcut un show memorabil la Arenele Romane din București, pentru al patrulea an consecutiv, și a fost primit cu aplauze la scenă deschisă în 10 orașe din România, de peste 30.000 de oameni, în primul său turneul național - #Confesiune.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 decembrie 2018. Ref #119345

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.