Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Smiley - SOLD OUT la Arenele Romane

Raportează erori Data: sâmbătă, 2 iunie 2018Ora de incepere: 20:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: BestMusic Live Concerts

Pentru al patrulea an consecutiv, Smiley revine pe scena Arenelor Romane într-un concert ce va avea loc pe 2 iunie 2018. Setlistul va curge de la dans la vals în peste trei ore de emoție sincron. Ecrane uriașe vor face din show o experiență 360, cu emoție, culoare și dinamism. Show-ul va fi deschis de Sore.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu Smiley pentru InfoMusic

Bilete concert Smiley la Arenele Romane - Concertul este SOLD-OUT

 • presale: 229 Lei categoria A (cu loc în tribuna sectoarele K și E), 149 Lei categoria B (fără loc, în fața scenei), 79 Lei categoria C  (cu loc pe scaun sau fără loc - în picioare, în spatele Categoriei B, în Arenă) pana pe 2 iunie
 • la intrare: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Programul concertului:

 • 19:30 - Acces Public
 • 20:00 - Concert Sore
 • 21:00 - Concert Smiley

Info access: Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:30, iar concertele incep de la 20:00. Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4200 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans! Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult. 

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

 • sticle, conserve,
 • mancare sau bauturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Accesul in zonele A, B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a arenei. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot cobori in Arena in zona B sau C. Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate.

"M-am gandit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare data cand lansam o piesa noua, imi imaginam cum va arata momentul din concert in care o voi canta live. Adevarul din muzica mea inseamna experiente si trairi personale, toate traduse in piesele de pe album, de la cum sunt eu vazut - „Domnu’ Smiley”, pana la cea mai sincera si intima traire, cea dedicata parintilor, din piesa care da si numele albumului, Confesiune. Sunt emotionat in fiecare an pentru ca de fiecare data traiesc parca alte emotii. Va astept ca si cand!", transmite Smiley.

Vezi mai multe știri și materiale despre SmileySore

Calendar concerte

<< aug. 2019 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE