Urmărește-ne în Social Media

r&b, pop

Smiley - SOLD OUT

Poster eveniment Smiley - SOLD OUT

Vezi poze de la acest eveniment

Pentru al patrulea an consecutiv, Smiley revine pe scena Arenelor Romane într-un concert ce va avea loc pe 2 iunie 2018. Setlistul va curge de la dans la vals în peste trei ore de emoție sincron. Ecrane uriașe vor face din show o experiență 360, cu emoție, culoare și dinamism. Show-ul va fi deschis de Sore.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu Smiley pentru InfoMusic

Bilete concert Smiley la Arenele Romane - Concertul este SOLD-OUT

 • presale: 229 Lei categoria A (cu loc în tribuna sectoarele K și E), 149 Lei categoria B (fără loc, în fața scenei), 79 Lei categoria C  (cu loc pe scaun sau fără loc - în picioare, în spatele Categoriei B, în Arenă) pana pe 2 iunie
 • la intrare: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Programul concertului:

 • 19:30 - Acces Public
 • 20:00 - Concert Sore
 • 21:00 - Concert Smiley

Info access: Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:30, iar concertele incep de la 20:00. Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4200 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans! Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult. 

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

 • sticle, conserve,
 • mancare sau bauturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Accesul in zonele A, B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a arenei. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot cobori in Arena in zona B sau C. Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate.

"M-am gandit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare data cand lansam o piesa noua, imi imaginam cum va arata momentul din concert in care o voi canta live. Adevarul din muzica mea inseamna experiente si trairi personale, toate traduse in piesele de pe album, de la cum sunt eu vazut - „Domnu’ Smiley”, pana la cea mai sincera si intima traire, cea dedicata parintilor, din piesa care da si numele albumului, Confesiune. Sunt emotionat in fiecare an pentru ca de fiecare data traiesc parca alte emotii. Va astept ca si cand!", transmite Smiley.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 iunie 2018. Ref #106599

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.