Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Smiley la Arenele Romane

Afis Smiley Concert Arenele Romane 2016 Raportează erori Data: miercuri, 1 iunie 2016Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: BestMusic Live Concerts

Pe 1 iunie, te așteptăm la Arenele Romane din București, la un show exploziv - Smiley & The Band, începând cu ora 19:00. Artistul se pregătește să aducă ritm, culoare și originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste, unde buna dispoziție și muzica live vor fi pe primul loc. În deschidere va cânta Feli.

Smiley și band-ul său promit încă un show de excepţie, unde veți putea asculta hiturile care l-au facut celebru: "Dream Girl","Criminal","Dincolo de cuvinte","Dead Man Walking","Preocupat cu gura ta","Cai verzi pe pereti","Am bani de dat", “Acasă”, “Pierdut Buletin" și multe altele.

CONDITII METEO

Organizatorii va informeaza ca acesul cu umbrele este interzis pentru ca ii pot rani pe cei din jur, asa ca va recomanda sa veniti cu pelerine. In caz de ploaie puternica va puteti adaposti pe coronamentul Arenelor Romane (la Coloane), in zona de Garderoba / Toaleta, sub umbrelele de la bar sau de la standul de mancare, pe holurile de evacuare, cu rugamintea de a lasa un spatiu liber de trecere suficient celor care doresc sa traverseze zonele.

PROGRAM

 • 19:30 - Acces Public
 • 20:00 - 20:30 - Feli
 • 21:00 - 23:00 - SMILEY

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:30 iar concertele incep la ora 20:00. 

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos cu portile de fier) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:30 dar puteti veni la orice ora doriti, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

CATEGORII

Posesorii de bilete la categoriile A si B vor primi bratari cu care pot intra in zonele respective. Posesorii de bilete la categoriile A vor putea intra in zonele B si C, cei de la categoria B pot intra si in zona C dar cei din zona C pot sta doar in zona C. Va rugam sa pastrati bratara la mana pe tot parcursul concertului!

Posesorii de bilete la Categoria A sunt rugati sa ocupe locurile pe scane in ordinea sosirii. Biletele nu au locuri anume alocate. Categoria A ocupa sectoarele K si E cu o capacitate totala de 1000 de locuri dar doar 700 de bilete au fost puse in vanzare asa ca toata lumea va avea o vizibilitate foarte buna.

Categoria C are atat locuri in picioare cat si pe scaune. Fiecare spectator ocupa ce loc doreste cand soseste. Categoria B este in fata scenei doar cu locuri in picioare.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor sub 12 ani este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copiilor sub 7 ani. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Este interzis in zona de concert:

 • accesul cu arme sau obiecte periculoase
 • accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
 • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
 • umbrele
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

Bilete Concert Smiley la Arenele Romane

 • Categoria A - 250 de lei (cu loc în  tribună - doar 700 de bilete - Sectoarele K si E)
 • Categoria B - 109 de lei (fără loc în faţa scenei - doar 600 de bilete)
 • Categoria C - 60 de lei (cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele categoriei B, în Arenă)

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre FeliSmiley
Urmărește-ne pe

Calendar concerte

<< feb. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE