Urmărește-ne în Social Media

jazz

Smida Jazz Festival 2022

Poster eveniment Smida Jazz Festival 2022

Smida Jazz Festival revine cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 19-21 august în pitorescul sat Smida din mijlocul Parcului Natural Apuseni. Sunteți invitați să petreceți o vacanță în munți, în care vă veți putea bucura de abordările curajoase în muzică ale grupurilor de jazz locale și internaționale și de natura sălbatică din Parcul Natural Apuseni.

Bilete Smida Jazz Festival 2022

 • Abonament - 395 lei
 • Abonament + camping - 514 lei
 • Bilet pe zi - 222 lei
 • Supliment RV (valabil doar cu abonament + camping) - 222 lei

Info acces:

 • Intrarea la anumite activități se poate realiza cu bilet de intrare separat.
 • RV Pass permite accesul și staționarea pe durata evenimentului în zona de camping dedicată autovehiculelor recreaționale, respectiv autorulote, rulote tractate, autoturisme cu corturi montate pe plafon sau alte autovehicule omologate drept recreaționale.
 • Fiecare pasager, inclusiv șoferul autovehiculului recreațional va avea nevoie de un abonament la festival și camping/Festival & Camping Pass, pentru accesul în aceste zone și la facilitățile lor.
 • Pre-pitched Tent permite utilizarea în zona de camping a unui cort preinstalat cu o capacitate pentru 2 persoane și spațiu pentru bagaje. Cortul este dotat cu o saltea gonflabilă pentru 2 persoane. dar nu este dotat cu lenjerie sau saci de dormit.
 • Fiecare dintre cele 2 persoane va avea nevoie de un abonament la festival și camping/Festival & Camping Pass, pentru accesul în aceste zone și la facilitățile lor.
 • Copiii cu vârsta de până în 14 ani, dovedită cu o copie a certificatului de naștere, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera, de către Organizator, la punctul de check in.

Lineup-ul acestei ediții conține nume internaționale, artiști recunoscuți pentru inovație în jazzul contemporan precum: Nubya Garcia, Kamaal Williams, Black Flower, Islandman și Papatef.

Trăiește alături de ai tăi, trei zile de explorat natura - tururi prin pădure, kayak pe Lacul Beliș, de activități creative și relaxante, de stat la cort în campingul amenajat cu dușuri cu apă caldă și toalete flush și seri de concerte pe două scene ale unor artiști impresionanți din toată lumea.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 august 2022. Ref #148245

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.