Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Sișu Tudor - Lansare "Marea Evadare" la The Silver Church

Raportează erori Data: duminică, 27 aprilie 2014Ora de incepere: 21:00 Loc:
The Silver Church,
București 27421
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale cel puțin până pe 15 mai 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public.

Sișu Tudor lansează pe 27 aprilie albumul "Marea Evadare". Evenimentul va avea loc în Club Silver Church, publicul fiind așteptat începând cu ora 21:00.

Preț bilete la concertul Sișu Tudor - Lansare "Marea Evadare":

  • 20 lei

Unul dintre băieții răi ai hiphopului românesc este gata să dezvăluie latura bună a sa, mai exact ce înseamnă să fii un spirit liber și cum poți folosi puterea în mod contructiv pentru a crea sau pentru a transmite prin muzică mesaje despre iubire, societate, curaj și vise. Noul material al lui Sișu Tudor, „Mare Evadare”, conține 23 de piese și este rezultatul unei munci de 3 ani prin care se încheie trilogia „Alchimia Sufletului” , albumele ce preced finalului acestei trilogii fiind „Vacanță în Mexic” și „Temnița Luminii”. Fiecare dintre aceste albume se raportează la stările omului....spiritual, emotional și rațional.

Invitați pe album sunt Stres, Cedry2k, Whats UP, Bibanu MixXL, Cumicu, HolyGuns, Secțiunea Sălăjan și alți artiști, pe care îi veți descoperi când veți asculta noul disc. Producția materialului este asigurată de un număr mare de producători, precum:CPR Productions, Double L, Voice Cutz, Piranha, Motzu, gAZAh, Shift.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Sișu Tudor

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE