Urmărește-ne în Social Media

rock

Sinoptik / Trope / Gunshee

Poster eveniment Sinoptik / Trope / Gunshee

Pe 28 august, trupele Sinoptik, Trope și Gunshee vor urca pe scena Quantic cu show-uri de neratat. Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe măsură ce se vor anunța public.

Bilete concert Sinoptik / Trope / Gunshee la Quantic

  • Presale - 50 lei
  • În ziua evenimentului - 60 lei

Sinoptik aduce un mix ingenios al sound-ului rock al anilor '60 şi 2000. Mai exact, muzica lor este un melanj al stilurilor psychedelic rock, old-school rock şi digital stoner. De când s-a format şi până acum, Sinoptik a participat la numeroase festivaluri de mare anvergură, prin toată lumea. Dintre ele amintim: Sziget, Reading (UK), GogolFest 2014, 2015, Global Battle of the Bands Ukraine, Respublica Fest 2015, Shid Rock 2015, Z-Games 2015, ATLAS Weekend – 2015 – 2017; Artmania Bucharest Blast – 2016; Zaxidfest 2016 – 2017; Faine Misto -2016; Kylv Olympic Stadium 2016; Blaj Alive – 2017.

Trope creează o "anomalie" în contopirea influențelor stilului alternativ al anilor '90 cu tonuri progresive, melodii cu semnături de tempo ciudate pline de groove, melodie și familiaritate, rămânând în același timp complet proaspete. Muzica Trope a fost asemănată cu A Perfect Circle and Tool cu voce feminină, sunetul lor căzând în genul Alternative Rock.

Trupa Gunshee și-a început activitatea concertistică în 2019 (deși bazele proiectului au fost puse încă din 2015). Muzica lor se încadrează în zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. Pe data de 15 iulie 2021, trupa a lansat primul album, cu numele de "Friends Through Here", care conține piese înregistrate în studio, dar și o varianta live a piesei "Thomas", înregistrată în Club Quantic în 2019.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 august 2021. Ref #141770

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.