Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Simian Mobile Disco la Palatul Ghika

Raportează erori Data: vineri, 31 ianuarie 2014Ora de incepere: 22:00 Loc:
Palatul Ghika,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Basswise Crew prezinta vineri, 31 ianuarie, Simian Mobile Disco. Evenimentul incepe dupa ora 22.00, iar accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

Duo-ul englezesc Simian Mobile Disco este format din James Ford și Jas Shaw. Cei doi activează împreună din 2005, fiind recunoscuți pentru stilul analog de producție. Ford este de asemenea producător, lucrând cu artișiti ca Florence and the Machine, Peaches, Arctic Monkeys și Klaxons. Simian Mobile Disco are la activ 2 discuri live, un album de remixuri și o compilație lansată în 2010.

Pret bilet Simian Mobile Disco: 25 lei

Pe lângă SIMIAN MOBILE DISCO, evenimentul îi va aduce în fața publicului și pe OK Corral și The Model, care vor asigura distracția în warm-up și în after cu seturi special croite pentru a asigura fluiditatea evenimentului. Nu vor lipsi nici piesele artiștilor și colaboratorilor preferați de SMD în ultima vreme, precum Cosmin TRG, Mike Dehnert sau Bicep.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE