Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Simfonia Iubirii la Universitatea "Babeș-Bolyai" (Cluj-Napoca)

Raportează erori Data: miercuri, 7 noiembrie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:

Simfonia Iubirii, un concert simfonic despre trăiri și emoții, va avea loc la Universitatea Babeș-Bolyai (Sala Auditorium Maximum) pe 7 noiembrie 2018.

Bilete concert Simfonia Iubirii la Cluj-Napoca

  • Categoria I - 80 lei
  • Categoria II - 60 lei
  • Categoria III - 50 lei
  • Categoria IV - 40 lei

Young Famous Orchestra revine pe scenă cu un concept 100% clujean, adus în fața publicului pentru prima dată în 2015, care îmbină dezvoltarea personală cu muzica unei orchestre. Dirijorul Vladimir Agachi și tinerii artiști Young Famous îl vor avea ca invitat pe Daniel David, un apreciat psiholog român în literatura științifică de specialitate.

Prin intermediul muzicii simfonice, clujenii primesc provocarea de a porni într-o călătorie emoționantă și de a explora o multitudine de emoții preponderent pozitive, sănătoase. Trăirile vor fi ancorate în realitatea de psihologul Daniel David prin exemple cotidiene- pentru că înțelegerea cognițiilor duce la acceptarea emoțiilor și iubirea a ceea ce trăim în prezent.

Young Famous Orchestra a debutat în primăvara anului 2015, iar concertele acesteia au adus în sală aproximativ 12 000 de persoane. Orchestra a concertat alături de pianistul Casei Regale, Dan Grigore, violonistul Ilian Gârneț, unul dintre cei mai vizibili psihologi români, Daniel David și alți artiști consacrați (violonistul Sabin Penea, solista Analia Selis, compozitorul argentinian Mariano Castro, bandoneonistul Omar Massa, celebra voce Irina Margareta Nistor, pianista Sînziana Mircea, Cătălina Roibu, David Todoran și Adela Todoran – soliștii David & The Six Martini, Ruslan Bârlea și școala de muzică The Beat).

Orchestra va fi dirijată de bagheta clujeanului Vladimir Agachi, unul dintre cei mai tineri și activi dirijori români. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog concret cu spectatorii, de o prezentare inedită şi „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează.

Calendar concerte

<< ian. 2019 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE