Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Silvia Pérez Cruz la CinemaPro

Raportează erori Data: joi, 5 martie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
CinemaPro,
București
Organizator: Twin Arts Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 5 martie, cântăreața spaniolă Silvia Pérez Cruz va veni să umple sala Cinema Pro cu povești în versuri, într-un concert solo. Criticii spanioli au numit-o în anii trecuți cea mai bună artistă solo a anului, după ce îndrăznise să surprindă prin interpretarea versurilor lui Federico García Lorca, Edith Piaf sau Caetano Veloso, dar și a altora, în engleză sau germană. Concertul de la București al artistei face parte din seria de evenimente Jazz Night Out.

Bilete concert Silvia Pérez Cruz la Cinema Pro

  • Categoria 1 - 170 lei
  • Categoria 2 - 150 lei
  • Categoria 3 - 120 lei

Concertul va începe la ora 20:00.  Accesul publicului se face cu începere de la ora 19:30.

Silvia Pérez Cruz a cântat dintotdeauna. Nu avea cum altfel, cu un tată galician în largul lui în lumea chitarelor și a cântecelor habanere, care alături de mama ei compunea și avea concerte într-un bar local. În adolescență, Silvia cochetase cu saxofonul, bossanova și grupuri jazz sau de cor, mai târziu cu pianul, experimente care i-au adus rulaj pe mici scene europene. Silvia a primit două premii de film Goya - echivalentul spaniol al unui Oscar, pentru cele mai bune soundtrack-uri și a experimentat cu jazz, flamenco, fado și muzică clasică, încercând să se regăsească într-o formă de artă care nu se vede, dar care nu se epuizează niciodată, ca aerul.

După ce a absolvit secția jazz a Școlii Superioare de Muzică din Catalonia, au urmat câțiva ani de proiecte artistice. Pérez Cruz experimentase încă din facultate cu înființarea unui cvartet împreună cu alte trei colege cu care a adus un aer nou și mult mai accesibil flamencoului, apoi a devenit și zumzetul scenelor spaniole, colaborând pe albumele altor artiști precum basistul Javier Colina, căruia versurile cubane clasice i s-au părut o mănușă potrivită pentru Pérez Cruz. Cântăreața știa că Javier le-a selectat datorită poveștilor pe care le spun versurile, doar o rugase să nu studieze melodiile, ci să le asculte; să le lase să-i țină companie atât cât vor vrea să stea cu ea. Poveștile despre dragoste și lupte stăteau în centrul alegerii de a le înregistra.

După multe treceri prin poveștile altora, a venit momentul să le spună pe cele proprii, în primul album solo - "11 de Novembre". Chitaristul și producătorul Raul Fernandez Miró, care a însoțit-o pe noul ei drum, spune că Pérez Cruz are o viziune completă asupra muzicii.

Silvia Pérez Cruz cântă în patru limbi ale peninsulei Iberice, dar și în franceză, germană și engleză, așa că își roagă publicul s-o însoțească într-o călătorie muzicală dincolo de granițe geografice sau chiar temporale. Din repertoriul ei fac parte cântece folk catalane, un lied din anii 1800 sau clasicul "Hymne a l'Amour", al lui Edith Piaf, stil diversificat încă de la primele albume. Nu oricine ar fi reușit să aducă varietatea asta sub aceeași umbrelă, însă poveștile puse cap la cap de ea crează o poveste mai mare, universală.

Vezi mai multe știri și materiale despre Silvia Perez Cruz

Calendar concerte

<< feb. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE