Urmărește-ne în Social Media

jazz

Sibiu Jazz Festival 2013

Poster eveniment Sibiu Jazz Festival 2013

Cea de-a 43-a ediţie a celui mai vechi festival de jazz din România, Sibiu Jazz Festival, va avea loc în perioada 12 - 19 mai 2013. Evenimentul este considerat unic în România, având în vedere longevitatea, consecvenţa şi numărul impresionant de celebrităţi ale genului, care l-au onorat cu prezenţa. Este cel mai vechi festival de acest gen din România şi unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat “Capitala Jazzului” din România.

Sibiu Jazz Festival 2013 promite să fie un mix de concepte noi şi creaţii originale ale unor artişti cu experienţă bogată în jazzul contemporan şi muzică improvizată, un mix de culturi şi personalităţi distincte.

Bilete Sibiu Jazz Festival 2013

Biletele pentru Sibiu Jazz Festival 2013 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri ce variază între 40 şi 80 lei.

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 mai 2021. Ref #51433

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.