Urmărește-ne în Social Media

Shrek Musicalul

Poster eveniment Shrek Musicalul

UPDATE: Spectacolul "Shrek Musicalul" a fost reprogramat pentru 13 noiembrie.

Realizatorii producțiilor de succes "Mamma Mia" și "My Fair Lady" prezintă un nou spectacol de excepție - "Shrek Musicalul", care va avea premiera în România pe 16 mai, la Sala Palatului din București. Pregătiți-vă să descoperiți într-o experiență "live" de neuitat povestea umană a căpcăunului atât de iubit de publicul de toate vârstele.

Bilete Shrek Musicalul la Sala Palatului

  • Ultra VIP - 345 lei
  • VIP - 265 lei
  • Categoria 1 - 215 lei
  • Categoria 2 - 195 lei
  • Categoria 3 - 165 lei
  • Categoria 4 - 95 lei
  • Categoria 5 - 65 lei

Un adevărat hit pe Broadway și West End, "Shrek Musicalul" include, în versiunea autohtonă, peste 70 artiști și dansatori, mai mult de 100 de costume care redau cu acuratețe personajele de poveste, momente dinamice de coregrafie și numere muzicale pline de energie și emoție. "Shrek Musicalul" va fi un show fabulos. O echipă de profesioniști în efecte speciale va transforma uluitor artiștii și va da viață personajelor de poveste ale spectacolului.

Bazat pe filmul de animație care a câștigat premiul Oscar și pe cartea lui William Steig, musicalul regizat de Răzvan Ioan Dincă aduce pe scenă povestea extrem de amuzantă a căpcăunului Shrek, înconjurat de personaje savuroase, într-un univers fantastic. E un spectacol pentru toți membrii familiei, despre dragoste și sinceritatea de dincolo de aparențe. Un spectacol care îi face să râdă pe copii și îi emoționează pe adulți.

Compozitoarea Jeanine Tesori semnează melodiile care au cucerit Hollywood-ul și Broadway-ul, iar textierul David Lindsay-Abaire ascunde un umor subtil printre glumele antrenante ale personajelor. Spectacolul va fi tradus și adaptat în limba română.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 martie 2020. Ref #131565

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.