Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Shine Festival 2023 - The Prodigy și Kovacs

Poster eveniment Shine Festival 2023 - The Prodigy și Kovacs

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT! Organizatorii au declarat că din punct de vedere operațional și logistic evenimentul nu poate avea loc.

Returnarea banilor pe biletele cumpărate se poate face automat la acest link.

Shine Festival revine în 2023 după o pauză de 5 ani, de data aceasta la Romexpo. Evenimentul va avea loc pe 28 iulie, iar capetele de afiș sunt The Prodigy și Kovacs. Alte trupe vor fi anunțate în curând.

Bilete Shine Festival 2023 la Romexpo

  • 729,8 lei - Premium - pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat. Doar 500 de bilete. Fanii cu bilet premium au acces în toate categoriile
  • 359,09 lei - Firestartes (A) - fără loc, în fața scenei
  • 297,3 lei - Invaders (B) - fără loc, în spatele categoriei A
  • 225,22 lei - Voodoo People (C) - fără loc, în spatele categoriei B

The Prodigy vine din Braintree, Anglia, bazele formației fiind puse în 1990 de către Liam Howlett căruia i s-au alăturat Andrew Palmer și regretatul Keith Flint.

Inițial, The Prodigy a pornit ca un proiect rave, apoi artiștii au încorporat elemente techno, breakbeat și rock în creațiile lor. Încă de la primele single-uri au atras atenția publicului, treptat urcând tot mai mult în topuri. Celebrul album "The Fat of the Land" a ajuns pe prima poziție în 19 topuri din întreaga lume, inclusiv în UK și SUA, având vânzări de peste 10 milioane de unități, fapt ce le-a adus 22 de Discuri de Platină și 6 Discuri de Aur.

Kovacs este o artistă din Țările de Jos, cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru înclinațiile sale din domeniul artelor și modei. Formată la Colegiul Muzical din Eindhoven, Kovacs a atras atenția încă de la lansarea primului său EP, "My Love". Albumul său de debut din 2015, "Shades of Black", a ajuns în topurile din peste 35 de țări. Zecile de milioane de vizualizări pe YouTube i-au adus prezențe la festivaluri importante precum și recitaluri în deschiderea unor artiști de top, printre care și Robbie Williams.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 iunie 2023. Ref #153687

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.