Urmărește-ne în Social Media

electronica, rock

Festivalul Shine - ediția a doua

Poster eveniment Festivalul Shine - ediția a doua

Festivalul Shine, ajuns la a doua ediție, anunță primele cinci nume prezente pe afiș: belgienii de la TRIGGERFINGER, în premieră în Romania și trupele românești Șuie Paparude, Coma, Grimus și Toulouse Lautrec.

Shine va avea loc între 4 și 5 iulie la Arenele Romane din București, Open Air și își propune să ofere un lineup cu 6 artiști pe zi alături de un headliner internațional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie la electro și trip hop. După ce prima ediție i-a avut ca headlineri pe Alternosfera și Coma, Shine trece la următorul nivel oferind un eveniment de două zile în probabil cea mai bună locație de concerte open air, Arenele Romane.

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupă de alternatve-indie/stoner rock originară din Belgia, activă încă din 1998, trupă ce a cunoscut recunoaștere mondiala odată cu interepretarea acustica a piesei “I Follow Rivers” de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube (video mai jos).

Cu 4 albume de studio la activ, cel mai recent “By Absence Of The Sun” lansat chiar în 2014, Triggerfinger au susținut sute de show-uri pe marile scene internaționale cântând chiar și alături de Rolling Stones în Hyde Park din Londra. Triggerfinger a câștigat, printre altele și Belgian Music Industry Award în 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music și best live-act.

Abonamente pentru Festivalul Shine

Abonamentele de două zile sunt disponibile la următoarele prețuri:

  • Primele 300 de abonamente de două zile au prețuri speciale 34 de lei Acces General și 49 de lei Golden Circle
  • După, acestea vor costa 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle până pe 1 mai
  • 44 de lei Acces General și 59 de lei Golden Circle până pe 4 iulie
  • 50 de lei Acces General și 70 de lei Golden Circle în ziua concertului și la intrare în limita locurilor disponibile

Încă 7 trupe vor fi anunțate cât de curând pe afiș.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 martie 2015. Ref #75698

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.