Urmărește-ne în Social Media

reggae

Shaggy

Poster eveniment Shaggy

Shaggy ajunge la București, cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 3 august. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert Shaggy la Arenele Romane

Biletele se vor pune în vânzare începând cu 7 martie la următoarele categorii de prețuri:

  • Acces General earlybird 100 de lei, apoi 125 lei
  • Premium cu loc pe scaun în sectoarele E și K - 180 lei
  • Golden Standing în fața scenei - 155 lei

Info acces / bilete:

  • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
  • Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Shaggy este artistul care nu are competiție când vine vorba despre hit-uri dancehall și reggae. Artistul jamaican avea 25 de ani când single-ul său "Oh Carolina" a ajuns în topurile pop din Marea Britanie, în 1993. A urmat, apoi, o altă piesă de succes, "Boombastic", ce a bifat poziții fruntașe în topurile muzicale.

Shaggy a continuat să facă istorie an după an, lăsând în urma sa un drum demn de invidiat, plin de hituri și nominalizări la premiile GRAMMY.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 martie 2022. Ref #145371

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.