Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Seda Baǧcan la Palatul Național al Copiilor

Seda Baǧcan Raportează erori Data: sâmbătă, 4 aprilie 2015Ora de incepere: 19:00 Loc: Organizator: A-MA Events
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Seda Baǧcan, una dintre cele mai apreciate cântărețe New Age la nivel mondial, revine la București pentru a dărui iubitorilor genului un concert remarcabil, un eveniment cultural de înaltă ținut,  ce va avea loc în data de 4 aprilie în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor, începând cu ora 19:00.

În concertul Sunetul Iubirii, vocea Sedei Baǧcan se va îmbina cu sunetul pianului  lui Robert Haig Coxon, cunoscut ca un adevărat maestru al vindecării sacre prin muzică. Concertul va cuprinde o serie de lucrări muzicale veritabile precum celebra The Silent Path, melodie interpretată de cei doi muzicieni într-o manieră unică.

Bilete Seda Baǧcan la București

  • Categoria VIP – 159 RON
  • Categoria I – 130 RON
  • Categoria II – 88 RON

Cunoscătorii muzicii compuse și interpretate de Seda Bağcan, au fost fascinați nu numai de calitățile vocale și performanțele tehnice dovedite în cadrul reprezentațiilor anterioare susținute la București, ci și de atmosfera relaxantă din timpul concertului.

Seda Bagcan a cântat pentru prima dată în România în septembrie 2013, în deschiderea conferinței pe care autorul american Gregg Braden a susținut-o la București, revenind în noiembrie anul trecut, în cadrul turneului World Peace Tour. Compozitorul și pianistul japonez Kitaro, recunoscut ca pionier în muzica New Age , câștigător al premiilor Grammy și Globul de Aur, a fost impresionat de calitățile interpretative ale Sedei Bagcan, ajungând să încheie un contract cu casa de discuri Domo Records care îl reprezintă pe Kitaro la nivel internațional.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Seda Baǧcan

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE