Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Sebastian Burneci - "Unspoken" la Sala Radio

Raportează erori Data: miercuri, 29 mai 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 29 mai, la Sala Radio din București, trompetistul Sebastian Burneci va susține concertul "Unspoken" alături de Orchestra de Cameră Radio dirijată de Simona Strungaru. Concertul fără pauză începe la ora 19.00, după care toți participanții sunt invitați în foaierul Sălii Radio pentru o degustare de vin.

Bilete concert Sebastian Burneci la Sala Radio

  • Categoria 1 - 30 lei
  • Categoria 2 - 25 lei
  • Categoria 3 - 20 lei

*accesul copiilor sub 6 ani este interzis

Invitații concertului sunt cei mai reprezentativi muzicieni ai genului pe care îl reprezintă, artiști plurivalenți alături de care "Unspoken" devine un regal muzical deopotriva live și original, cu muzica scrisă de Sebastian Burneci și orchestrată de Simona Strungaru.

"Unspoken" a fost desemnat discul anului 2018, iar concertul de la Sala Radio va fi un fusion simfonic cu elemente de jazz, muzică clasică, rock și folclor.

Invitații serii sunt pianistul George Natsis, contrabasistul Adrian Flautistu, bateristul Vlad Popescu, saxofonistul Cristian Soleanu, cântăreața Irina Sârbu, flautistul Cezar Cazanoi, chitaristul Nicu Patoi și percutionistul Ghassan Bouz.

Sebastian Burneci este unul dintre cei mai valoroși muzicieni din noua generație, solist în Big Band-ul Radio, fondator și lider al Bucharest Jazz Orchestra. Este membru activ în proiecte internaționale de jazz și parte integrantă a celor mai importante înregistrări și producții live din ultimii ani.

Vezi mai multe știri și materiale despre Orchestra de Cameră RadioSebastian Burneci

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE