Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Sebastian Burneci - "Unspoken" la Sala Radio

Raportează erori Data: miercuri, 29 mai 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 29 mai, la Sala Radio din București, trompetistul Sebastian Burneci va susține concertul "Unspoken" alături de Orchestra de Cameră Radio dirijată de Simona Strungaru. Concertul fără pauză începe la ora 19.00, după care toți participanții sunt invitați în foaierul Sălii Radio pentru o degustare de vin.

Bilete concert Sebastian Burneci la Sala Radio

  • Categoria 1 - 30 lei
  • Categoria 2 - 25 lei
  • Categoria 3 - 20 lei

*accesul copiilor sub 6 ani este interzis

Invitații concertului sunt cei mai reprezentativi muzicieni ai genului pe care îl reprezintă, artiști plurivalenți alături de care "Unspoken" devine un regal muzical deopotriva live și original, cu muzica scrisă de Sebastian Burneci și orchestrată de Simona Strungaru.

"Unspoken" a fost desemnat discul anului 2018, iar concertul de la Sala Radio va fi un fusion simfonic cu elemente de jazz, muzică clasică, rock și folclor.

Invitații serii sunt pianistul George Natsis, contrabasistul Adrian Flautistu, bateristul Vlad Popescu, saxofonistul Cristian Soleanu, cântăreața Irina Sârbu, flautistul Cezar Cazanoi, chitaristul Nicu Patoi și percutionistul Ghassan Bouz.

Sebastian Burneci este unul dintre cei mai valoroși muzicieni din noua generație, solist în Big Band-ul Radio, fondator și lider al Bucharest Jazz Orchestra. Este membru activ în proiecte internaționale de jazz și parte integrantă a celor mai importante înregistrări și producții live din ultimii ani.

Vezi mai multe știri și materiale despre Orchestra de Cameră RadioSebastian Burneci

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE