Urmărește-ne în Social Media

rock

Sea Section

Poster eveniment Sea Section

Trupa Sea Section va susține un concert acustic la Uzina Coffee pe 19 februarie 2022. Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la momentul desfășurării sale.

Bilete concert Sea Section la Uzina Coffee

  • Acces General - 40 lei

*pentru rezervări este nevoie să contactați Uzina Coffee

Reguli de acces:

  • Evenimentul se desfăşoară în conformitate cu reglementările împotriva răspândirii COVID-19. Accesul se face exclusiv în baza certificatului verde COVID-19, în condițiile legii.

Sea Section este o trupă de art rock din Piatra Neamț care a debutat în octombrie 2018 la Sofar Sounds Iași în formula Armand Popa (voce & chitară) şi Andrei Afloarei (chitară & backing vocals). Pe parcursul anului 2019, s-au alăturat încă doi membri, Adi Zănoagă (bas) și George Mircescu (tobe), alături de care a început procesul de creație a primului lor material discografic intitulat "Vertical Issues".

În prezent, trupa lucrează la un nou EP numit "Himere 2" pe care intenționează să îl lanseze în 2022.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 februarie 2022. Ref #145060

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.