Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna la Sala Palatului

Raportează erori Data: vineri, 23 decembrie 2016Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna va susține un concert special de Crăciun la Sala Palatului, pe data de 23 decembrie 2016, începând cu ora 20:00.

Bilete Concert Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna la Sala Palatului

  • Categoria I - 199 lei
  • Categoria II - 99 lei

„Este foarte greu să interpretezi muzica vieneză. Dacă îți dorești să te integrezi în orchestra vieneză este necesar să locuiești în Viena, să simți inima orașului si, mai ales, să simți cu adevărat cum sunt oamenii. Este singura manieră prin care te poți întegra în această orchestră minunată! Apoi repetăm mult, cântăm mult și suntem plecați foarte mult. Cinci luni pe an suntem în turneu, un turneu foarte dificil, pentru că această muzică nu este ușor de interpretat. Este nevoie de multă disciplină, nu ai altă variantă”, a declarat telefonic același dirijor Maestrul Guido Mancusi.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel internațional, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia și Rusia. Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzică individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

Vezi mai multe știri și materiale despre Schoenbrunn Palace Orchestra

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE