Urmărește-ne în Social Media

rock

Scarlet Aura - lansare album

Poster eveniment Scarlet Aura - lansare album

Pe 15 septembrie, Scarlet Aura va susține în Club Quantic concertul de lansare a albumului "Genesis Of Time", ultimul din cadrul trilogiei The Book Of Scarlet, precedat de "Stormbreaker" (2020) și "Hot’n’Heavy" (2019). În deschidere va cânta trupa de power metal - Magica.

Bilete concert Scarlet Aura la Quantic

  • Presale - 45 lei
  • În ziua evenimentului - 50 lei

Reguli de acces:

Accesul este permis pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE),
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordează un concept pe placul fanului de metal, dar și al întregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția și sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creație, o trilogie conceptuală atât muzicală, cât și literară.

Scarlet Aura înseamnă Aura Dănciulescu (voce), Mihai Myke D Dănciulescu (chitară), Rareș Rene Nistor (bas) și Matthias Klaus (tobe).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 august 2021. Ref #141862

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.