Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

SATRN - lansare "Wild Animals"

Poster eveniment SATRN - lansare \"Wild Animals\"

Pe 7 iulie, SATRN va susține un concert la Grădina Urbană. Evenimentul marchează lansarea piesei "Wild Animals", o creație ce vorbește despre instincte primare și despre îmblânzirea fiarei din noi.

Pe scena de la Grădina Urbană, SATRN va urca împreună cu trupa theDaltonix formată din Dalto ( Vlad Ionescu) - bas, Maria Yavanna - clape și backing vocals, Vedat Tatliparmak - tobe și Ionuț Teodorescu - chitară

Accesul este gratuit

SATRN (pe numele real Vlad Alecu) este un compozitor, producător muzical și solist vocal din București. A fost implicat în mai multe proiecte muzicale care l-au ajutat să-și modeleze arta și cariera.

Primul succes muzical al lui SATRN a venit atunci când el și Andra Lupu (Hera) au creat proiectul "Instinct" în 2016. Au lansat "Petale" (Petals), o melodie despre inimi frânte, care a cucerit ascultătorii și a atins aproape 8 milioane de vizionari pe YouTube. Cu această melodie, Instinct a participat la selecția națională a Eurovision Song Contest 2017, ocupând cea de-a treia poziție.

În prezent,  SATRN își dezvoltă propria identitate muzicală și vizuală. În 2019, a lansat primul său single independent - "Fix It" - o piesă R&B alternativă despre vremurile ciudate în care trăim. De-atunci, și-a unit forțele cu Claudiu Nergheș (KLYDE), Andra Lupu (HERA) și Iuliana Moisescu (NAJAH). Împreună au creat DarkViolet Records - un label independent și un spațiu creativ în care compun și produc muzică în propriile condiții și emoții.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iulie 2022. Ref #148400

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.