Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Șatra B.E.N.Z. la Arenele Romane

Raportează erori Data: sâmbătă, 2 noiembrie 2019Ora de incepere: 21:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Șatra B.E.N.Z. revine la Arenele Romane cu un nou concert electrizant ce va avea loc pe 2 noiembrie 2019, de la ora 21:00. Invitații speciali ai evenimentului sunt Nane, Golani, Amuly, Oscar, Ian & Azteca, alte nume urmând a fi anunțate în curând.

Bilete concert Șatra B.E.N.Z. la Arenele Romane

  • 450 lei - VIP (meet and greet, Merch Personalizat (CD O.$.O.D. IV, Poster Șatra B.E.N.Z., poză polaroid și poză digitală făcută cu Șatra B.E.N.Z., timp petrecut cu Șatra B.E.N.Z. înainte de concert, în backstage.
  • 45 lei - Presale

Având o abordare nonconformistă atunci când compun muzică, membrii Șatra B.E.N.Z. nu își impun bariere creative și nu folosesc tipare sau rețete. Rezultatul este un soi de hip-hop proaspăt și inedit muzical, vizual și conceptual. Conceptul de Șatră se armonizează cu atitudinea, cu limbajul colorat, deseori brutal abordat in texte, cu exprimarea pe șleau, dar este în primul rând o metaforă pentru libertate

Șatra B.E.N.Z., primul proiect de muzică trap din România, a lansat hituri precum "#Traparmy", "Dubai", "Șatra se întoarce", "Adidașii", și a avut colaborări cu artiști precum Loredana și What's UP.

Vezi mai multe știri și materiale despre Șatra B.E.N.Z.

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE