Urmărește-ne în Social Media

rap

Satoshi - lansare album

Poster eveniment Satoshi - lansare album

Satoshi va susține un concert în Quantic pe 23 mai 2024. În cadrul evenimentului, artistul va prezenta noul său album, "+373". Invitații speciali vor fi Adi Istrate, Dara și EMAA, iar în deschidere va cânta Tensso.

Bilete concert Satoshi în Qunatic

  • Acces General - 60 lei

Albumul "+373" a fost scris de Satoshi, cu ajutorul lui Tensso (Cătălin Temciu), Emilien Bugarovici, Bogdan Khristoforov și Anatolie Badicu pentru partea de producție.

De-a lungul celor 16 piese, Satoshi rostește sincer versuri despre transformările legăturilor umane, dar și ale relației cu sinele, despre adevăruri, vulnerabilități și situații care uneori dor. Este un material cât se poate de urban, cu beat-uri pe care să le simți din plin, care prezintă rădăcinile lui Satoshi atât ca loc, Republica Moldova, cât și ca moștenire a sunetului. "+373" este albumul care construiește un pod între trecut, cu a sa identitate și obișnuință și viitorul pe care artistul îl vrea altfel.

RECOMANDARE: Satoshi: "[...] muzica este făcută pentru a fi ascultată de oameni, simplu, firesc, ca o coloană sonoră a propriei vieți"

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 mai 2024. Ref #159346

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.